Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποστόλης Τότσικας: Ο πατέρας μου γνώρισε τα παιδιά μου αλλά είχε άνοια

Αποστόλης Τότσικας: Ο πατέρας μου γνώρισε τα παιδιά μου αλλά είχε άνοια

Κινούμενο παιχνίδι και αχόρταγο χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο Αποστόλης Τσότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και τα δίδυμα παιδιά του.

Το καλοκαίρι που πέρασε, είπε ο Αποστόλης Τότσικας, γέμισε τις μπαταρίες του και είναι έτοιμος για τον απαιτητικό χειμώνα. Παραδέχτηκε δε ότι η Ρούλα Ρέβη βάζει κι εκείνον και τα παιδιά τους σε… τάξη!

«Στο σπίτι μας στην Τήνο, μου αρέσει που τα παιδιά μου έρχονται σε επαφή με τη φύση. Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τον μπαμπά του, επίσης ηθοποιό, Γιάννη Τότσικα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια.

«Ο πατέρας μου πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου αλλά είχε άνοια. Ο πατέρας μου υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Όσο για τη Ρούλα Ρέβη; «Είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

Φέτος, ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν» στο θέατρο Αργώ. «Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι μια δεύτερη σχολή για μένα».

«Είμαι πλήρης απλά ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι αχόρταγος», κατέληξε ο Αποστόλης Τότσικας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις