Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρης Πορτοσάλτε – Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποιοι έχουν αδυναμία να καταλάβουν» λέει ο δημοσιογράφος

Άρης Πορτοσάλτε – Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποιοι έχουν αδυναμία να καταλάβουν» λέει ο δημοσιογράφος

Θέση στα όσα έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με παρέμβαση που δέχτηκε από γνωστό δημοσιογράφο για την τραγωδία των Τεμπών πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Μολονότι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατονόμασε ποτέ τον Άρη Πορτοσάλτε, ο ίδιος τοποθετήθηκε για το θέμα μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Έκανε λόγο για «παραποίηση» και ζήτησε από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους», είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν».

Ο Άρης Πορτοσάλτε απέφυγε και ο ίδιος να κατονομάσει την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση».

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε» συνέχισε ο ίδιος.

 

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω» συνέχισε. Μάλιστα, στην παρατήρηση του Δημήτρη Οικονόμου ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπε ότι «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

Τέλος, σε διαπίστωση του Δημήτρη Οικονόμου ότι καθένας μπορεί να διατυπώνει την άποψή του ο Άρης Πορτοσάλτε σημείωσε «να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».

Τι έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Twitter

Τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως δημοσιογράφος την πήρε τηλέφωνο για να της κάνει παρατήρηση για τα Τέμπη: «Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε για το θέμα: «Τα λαμόγια καραδοκούν και δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα. Μόνο διεύθυνση δεν δίνω για να μην έχουμε ακρότητες».

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά. Άρης Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου “τι τον θες αυτόν;”. Από τότε μου έκανε εντύπωση το “τζιτζιφιογκέ”, το “κομιλφό”. Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Και του ‘λεγα “τι είναι τούτο ρε Γιάννη”; Και καθοδόν άρχισε να γίνεται ένας μοχλός λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός. Λες και τσεκάρω εγώ τι άλλο θα μου συμβεί.

 

Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου. Κατάκτησα τη ζωή μου και δεύτερη και τρίτη φορά να με γλιτώνει η ιατρική αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω στο κεφάλι μου!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις