Lifestyle

Δείτε το σπίτι που μόλις πούλησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε για 3,15 εκατ. δολάρια!

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών “Ρόκι”, Σιλβέστερ Σταλόνε, μόλις πούλησε το ακίνητο του La Quinta στην Καλιφόρνια, για 3,15 εκατομμύρια δολάρια, περίπου 1,15 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από αυτά που έδωσε για να το αποκτήσει πριν μια δεκαετία.

Η κατοικία που έβαλε προς πώληση ο Σταλόνε, διαφέρει αρκετά από την παραθαλάσσια βίλα στη λίμνη Sherwood που πούλησε ο σταρ το 2011 για 4,2 εκατομμύρια δολάρια. Η βίλα μεσογειακού στυλ βρίσκεται στο Madison Club του La Quinta, μια ιδιωτική κοινότητα στην οποία διαθέτουν σπίτια και άλλοι celebrities, όπως ο Κάνιε Γουέστ και η Κάιλι Τζένερ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα