Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδο στου Ψυρρή για τα γενέθλια καλού της φίλου!

Τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή να έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, αφού βρίσκεται αφενός στο στούντιο, ετοιμάζοντας τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που την υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, και αφετέρου βρίσκεται στα γυρίσματα του J2US του Open, όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να μην μείνει σπίτι για να ξεκουραστεί, αλλά να πραγματοποιήσει μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή, με αφορμή τα γενέθλια του καλού της φίλου Χρήστου Σκευαράκη.

Δείτε στο TLIFE πώς εμφανίστηκε στη νέα βραδινή της έξοδο η Δέσποινα Βανδή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του: «Τα ίδια λέγαμε πάντα, αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα»
«Με έκανες και αγάπησα τη Formula 1 από μωρό. Και σήμερα ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά μετά από 30 και χρόνια, που δεν κουβεντιάσαμε για τον τραγικό χαμό του Άιρτον Σένα», έγραψε ακόμα ο παρουσιαστής
Λάμπρος Κωνσταντάρας και Δημήτρης Κωνσταντάρας