Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς: Πρωινή βόλτα στη νέα τους γειτονιά, μαζί με το πιο πιστό τους φίλο! (pics)

Μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι με τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι πήρε την απόφαση και έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην κοινή ζωή του. Συγκεκριμένα, μετά την Πρωτοχρονιά, μετακόμισαν από το Παλαιό Φάληρο στο καινούριο τους σπίτι στην Κηφισιά. Πλέον, ο Δημήτρης και η Ιλένια έχουν εγκατασταθεί πλήρως στο νέο τουε σπίτι και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους γειτονιά. Γι’ αυτό και, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, κάνουν βόλτες στα στενά της περιοχής, έχοντας πάντα μαζί τον αγαπημένο τους σκύλο Cooper.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου