Lifestyle

Δημήτρης Παπανώτας: «Όποιος έχει απορίες για τη σεξουαλική μου ταυτότητα να με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει»

«Έχει τύχει να έχω σχέση με μία κοπέλα και να την πιάνουν και να της λένε ένα σωρό ανοησίες», είπε ακόμα ο δημοσιογράφος

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας διευκρινίζοντας ότι έχει συμβεί να βρίσκεται σε σχέση με κάποια κοπέλα και της λένε ανοησίες για εκείνον.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (22.10.2025) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα με την Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει υποκρισία και «ταμπέλες».

«Όποιος έχει απορίες για τη σεξουαλική μου ταυτότητα να με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει. Ειλικρινά αυτή την υποκρισία στην ελληνική κοινωνία και δεν είναι το μόνο σύμπτωμα που βλέπω. Υπάρχει μία υποκρισία στην Ελλάδα. Καταρχήν, υπάρχει η ταμπέλα και ο Νεοέλληνας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις σεξουαλικές ταυτότητες των ανθρώπων», δήλωσε αρχικά. 

«Δηλαδή μου έχει τύχει να είμαι με μία κοπέλα, να έχω μία σχέση, και να την πιάνουν και να της λένε ένα σωρό ανοησίες. Φτάνει, διότι υπάρχουν οι στρέιτ, οι γκέι που δε θα δώσει κανένας λογαριασμό για το τι γουστάρει και τι θα κάνει στη ζωή του, οι μπαισέξουαλ, οι τρανσέξουαλ και πάρα πολλοί», τόνισε αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Το να σου κρεμάσουν μία ταμπέλα η οποία δεν σε εκπροσωπεί κιόλας, είναι πρώτον ανόητο, δεύτερον κακοήθες και τρίτον ένα σύμπτωμα κοινωνικής σήψης που πραγματικά είμαστε στο 2025, στην Ευρώπη. Πρέπει να το καταλάβουμε. Θα μου πεις “βλέπεις μία ευρωπαϊκή χώρα;” “Όχι, σε τίποτα”», δήλωσε ακόμα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
BAFTA: Η μαύρη κωμωδία «Μια μάχη μετά την άλλη» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Ρόμπερτ Αραμάγιο για την ερμηνεία του στην ταινία «I swear» και η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Hamnet»
Ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor, Chase Infiniti ποζάρουν με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «One Battle After Another» στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) 2026