Lifestyle

Ε. Καστάνη: ”Αρνούμαι να παρακολουθήσω το Νησί”!

Η Ελένη Καστάνη εξηγεί γιατί δεν θέλει να βλέπει το ''Νησί'' και εξομολογείται τι την εκνευρίζει σε αυτό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Καστάνη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα VETO μίλησε για την τηλεοπτική σειρά ”Νησί”. ”Ως προς το Νησί αν και έχω την ευκαιρία να το παρακολουθήσω, αρνούμαι, δεν θέλω. Αναγνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν με τραβάει”, λέει χαρκατηριστικά.

Εξηγεί όμως και το γιατί: ”Είμαι από την Κρήτη και δεν μπορώ να ακούω ανθρώπους να κάνουν ότι μιλάνε κρητικά. Νιώθω ότι με κοροϊδεύουν”’.

Διάβασε περισσότερα στο Zappit.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα