Η αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για το καλό φαγητό και οι εκλεκτές πρώτες ύλες, που διαλέγει όταν μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα, ήταν το κίνητρο για να βρεθεί στην πρώτη μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.
Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο με τον σύντροφό της Ματέο την ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014, που αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ελληνικών γεύσεων και νοστιμιάς και φωτογραφήθηκε με τους παραγωγούς που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση.
Χαλαρή και ευδιάθετη με casual εμφάνιση, η Ελένη συναντήθηκε με τον διάσημο chef Λευτέρη Λαζάρου, δοκίμασε εκλεκτά ποτά, μαρμελάδες, μεζεδάκια και τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και έκανε τις αγορές της.
Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE