Lifestyle

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Η νέα καθημερινότητά τους λόγω… κορονοϊού!

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο στηρίζουν την καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε σπίτι», η οποί έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Το ζευγάρι παραμένει κλεισμένο στο σπίτι του, μαζί με την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια, προκειμένου να μην νοσήσει κανείς τους από τον νέο φονικό ιό, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας στην χώρα μας. 

Δείτε στο TLIFE πώς τα περνούν Ασημακοπούλου-Τσιρίλο στην… καραντίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δάφνη Καραβοκύρη για τη νέα εκπομπή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη: «Γελοίες αυτές οι συζητήσεις, απορώ ποιος τη βλέπει»
«Κάπου έχει χαθεί και η σημασία του να κάνεις συνέντευξη. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ένα βίντεο, το θέμα είναι να μην κανιβαλίζει την ουσία της φύσης ενός επαγγέλματος», σχολίασε
Δάφνη Καραβοκύρη