Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος απολαμβάνουν την Ιθάκη: Δείτε βίντεο από την βόλτα τους με φουσκωτό

Με καλοκαιρινή διάθεση, το ζευγάρι φορώντας μαγιό εξερεύνησε τις όμορφες παραλίες της Ιθάκης

Αν και ο νούμερο 1 προορισμός της Ελένης Μενεγάκη για το καλοκαίρι είναι η Άνδρος, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να υποδεχθεί τον Αύγουστο στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης. Διπλά της έχει πάντα τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος αποφάσισαν να εξερευνήσουν τις ομορφιές της Ιθάκης με φουσκωτό. Ο επιχειρηματίας σε ρόλο καπετάνιου και η παρουσιάστρια απολαμβάνοντας απλά τη διαδρομή, απαθανατίστηκαν σε βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» του ΟΡΕΝ και δημοσίευσε τη Δευτέρα (04.08.2025).

Στα πλάνα φαίνεται το ζευγάρι να είναι στο φουσκωτό και να απολαμβάνει την θέα.

Δείτε το βίντεο:

Αν και η παρουσιάστρια αποφάσισε να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης φέτος, ανεβάζει συχνά βίντεο και φωτογραφίες στα social media για να μην χάσει την επαφή της με τους ακόλουθούς της.

Σε νέο φωτογραφικό άλμπουμ που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram φαίνεται να ποζάρει με μαύρο μαγιό και μαύρο καπέλο μέσα σε σκάφος, σε κάποια πανέμορφη παραλία του Ιονίου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Στα γαλάζια νερά του Ιονίου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δε θα μου κάνει μαθήματα φιλίας, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Ουγγαρέζος για μένα»
«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή του ακριβώς, αλλά οκ. Για να το λέει ο Δημήτρης, θα έχει δίκιο. Είναι τόσα χρόνια στον χώρο, οφείλω να εμπιστευτώ την έκρηξή του» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης 6
Ο Μπιλ Μάρεϊ γίνεται σήμερα 75: Από το Saturday Night Live μέχρι τη Μέρα της Μαρμότας – Η θρυλική καριέρα και οι «σκιές»
Εμβληματικό πρόσωπο της αμερικανικής κωμωδίας, ο Μπιλ Μάρεϊ γιορτάζει τα 75 του – Ιδιοφυής κωμικός και ηθοποιός-θρύλος, κουβαλά όμως και μια σκοτεινή φήμη
Ο ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ
1