Lifestyle

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Μίνωα Μάτσα: «Όταν τον πρωτογνώρισα τον φοβόμουν πολύ»

Η απάντηση του Μίνωα Μάτσα στο σχόλιο της Ελεωνόρας Ζουγενέλη

Με αφορμή το αφιέρωμα στον Μίνωα Μάτσα, που έγινε στην εκπομπή «Παρέα», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (09.01.2025) για τον γνωστό στιχουργό.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Μίνωα Μάτσα, περιγράφοντας την πρώτη εντύπωση που της άφησε.

«Την πρώτη φορά στο στούντιο τον φοβόμουν πάρα πολύ. Επειδή δεν είχαμε συναντηθεί λόγω της Αμερικής, όταν ήρθε εδώ με κόμπλαρε πολύ», παραδέχτηκε χαμογελαστή η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ίσως είμαι λίγο αυστηρός. Ο τρόπος μου…», απάντησε γοργά ο Μίνωας Μάτσας θέλοντας να δικαιολογήσει τη δήλωση της Ελεονώρας Ζουγενέλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποχαιρετά το alter ego της, την «Κάρι Μπράντσο» – «Κυριάρχησε στην καρδιά μου για 27 χρόνια»
«Έσπασε καρδιές, τακούνια, συνήθειες. Αγάπησε, έχασε, κέρδισε, σκόνταψε, πήδηξε, απέτυχε και έπεσε σε λακκούβες. Γέρασε, έγινε πιο σοφή. Πήρε τις πιο δύσκολες, τις χειρότερες και τις καλύτερες αποφάσεις»
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ