Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ευτύχης Μπλέτσας: Η απώλεια λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

Ευτύχης Μπλέτσας: Η απώλεια λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη «έχασαν», τον αγαπημένο του σκύλο, και μέλος του Happy Traveller, Ηρακλή. Το δηνμόσιο μήνυμα του παρουσιαστή.

Μια δύσκολη απώλεια καλούνται να διαχειριστούν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram “έχασε” τον αγαπημένο του σκύλο, Ηρακλή.

Στην ανάρτησή του, ο Ευτύχης Μπλέτσας αποκάλυψε πως ο τετράποδος φίλος τους αρρώστησε απότομα και δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον σώσουν κάτι που έχει στοιχήσει πολύ σε όλη την οικογένειά τους μιας και ο Ηρακλής ήταν μέλος αυτής.

«Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας.

Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστουμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller.

Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα», έγραψε στην συγκινητική ανάρτησή του ο Ευτύχης Μπλέτσας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ευτύχης Μπλέτσας (@ftbletsas)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις