Lifestyle

Full in love στην παραλία το ζευγάρι της showbiz – Πιο διαχυτικό από ποτέ σε παραλία της Μυκόνου! [pics]

Το ζευγάρι της showbiz είναι full in love και δεν το κρύβει. Τους "τσακώσαμε" σε παραλία της Μυκόνου μόνο με τα μαγιό τους.

Αυτό το διάστημα, το ζευγάρι το ζευγάρι της showbiz βρίσκεται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές τους. Χαλαρώνοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητάς τους, κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε παραλία του νησιού μόνο με τα μαγιό τους, όπου ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, δείχνοντας να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους: «Θεέ μου, σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτήν την ευλογία»
«Ερωτάκι μου μικρούλικο δεν το πιστεύω πώς πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που σε πήραμε για πρώτη φορά αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα η Ανδρομάχη
Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους: «Θεέ μου, σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτήν την ευλογία»
Ο Τζον Κράιερ αποκαλύπτει για το «Two and a Half Men»: «Έπαιρνα τρεις φορές λιγότερα από τον Τσάρλι Σιν»
Ο ηθοποιός Τζον Κράιερ σπάει τη σιωπή του σε ντοκιμαντέρ του Netflix και αποκαλύπτει το τεράστιο χάσμα στις αμοιβές σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή του, Τσάρλι Σιν, παρά τα σκάνδαλα που απειλούσαν τη σειρά
Ο Τζον Κράιερ 1