Lifestyle

Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Γιορτινό ξεφάντωμα στον Κ. Αργυρό! Φωτογραφίες

Δες ποιοι άλλοι διασκέδασαν στο ίδιο μαγαζί!

Παραμονή Χριστουγέννων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα και την παρέα τους διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα στο Posidonio. Άφησαν για λίγο το γιο τους μόνο του στο σπίτι και ξεφάντωσαν!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε τον Γρηγόρη και αντάλλαξαν ευχές. Ο παρουσιαστής σε μεγάλα κέφια έρρανε με λουλούδια τον Κωνσταντίνο Αργυρό και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Ο νεαρός τραγουδιστής ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει δίνοντας κάθε βραδιά τον καλύτερο εαυτό του. Με τις ερμηνείες του διασκέδασαν την βραδιά των Χριστουγέννων οι ηθοποιοί Μιχάλης Ιατρόπουλος και Ρένος Χαραλαμπίδης. Οι τελευταίοι, επισκέφθηκαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του.

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Αντώνης Φώτσης ο οποίος είχε φιλική κουβέντα με τον Κωνσταντίνο.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανακοίνωσε ότι δε θα γίνει απόψε η παράσταση που πρωταγωνιστεί λόγω της απεργίας του ΣΕΗ
«Χθες αποφασίσαμε οριστικά ο θίασός μας να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση του ΣΕΗ, για αυτόν τον λόγο δεν είχαμε τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε εγκαίρως», ξεκαθάρισε
Ελεωνόρα Ζουγανέλη 6