Lifestyle

Γιατί ο G. Clooney δεν θέλει να έχει facebook;

O διάσημος ηθοποιός μπορεί να είναι μηχανόβιος αλλά είναι εντελώς αντίθετος με το Facebook...

Μπορεί να είναι πια 49 ετών αλλά οι γυναίκες εξακολουθούν να παραληρούν στο πέρασμά του..

Είναι μάλλον δύσκολο να τον γνωρίσεις από κοντά, αλλά τώρα στην εποχή του Facebook, πολλοί stars επιλέγουν να επικοινωνούν με το fan club τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Τι πιθανότητες όμως έχουν οι θαυμάστριες του Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνουν διαδικτυακές του “φίλες”; Δυστυχώς, μάλλον δεν έχουν.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε την αντίθεση του σε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και εξέφρασε με χιούμορ και γλαφυρότητα την άποψη του για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης:

“Θα προτιμούσα να κάνω εξέταση προστάτη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, από έναν γέρο άντρα με πολύ κρύα χέρια, παρά να έχω σελίδα στο Facebook“, είπε χαρακτηριστικά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός αντί να περνά ώρες μπροστά στον υπολογιστή του, φαίνεται να είναι οπαδός της άμεσης ανθρώπινης επικοινωνίας και λάτρης των μηχανών.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στη Σάντα Μόνικα, όταν μετά από γεύμα που είχε με ένα φίλο του, επέλεξαν να κάνουν μαζί το γύρο τις πόλης με τις μηχανές τoυς.

Ο ηθοποιός πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα πάνω στην αγαπημένη του Harley απολαμβάνοντας μια ήρεμη και χαλαρή βόλτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,