Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινήθηκε στη δεξίωση όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινήθηκε στη δεξίωση όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου…», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, σε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Το αγαπημένο ζευγάρι, μετά το μυστήριο, γλέντησε μαζί με συγγενείς και φίλους, ωστόσο, υπήρχε ένας άνθρωπος που έλειπε…

Και αυτή ήταν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία αντιμετωπίζει εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Ντάνος δεν άντεξε και λύγισε, όταν μίλησε για τη μητέρα του στους καλεσμένους.

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου…», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Και εύχομαι όλα τα παιδιά…», ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει…

Η Δήμητρα Βαμβακούση είπε από την πλευρά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο».

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με περισσότερους από 500 καλεσμένους στο πλευρό τους. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις