Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Μουκίδης για Νότη Σφακιανάκη: Του έχω δώσει πάνω από 50 τραγούδια, είναι μια θυελλώδης συνεργασία

Γιώργος Μουκίδης για Νότη Σφακιανάκη: Του έχω δώσει πάνω από 50 τραγούδια, είναι μια θυελλώδης συνεργασία

Ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Περισσότερα από 50 τραγούδια του έχει δώσει ο Γιώργος Μουκίδης στον Νότη Σφακιανάκη και χαρακτηρίζει αυτή τη συνεργασία του θυελλώδη.

«Για το τραγούδι «Και δεν μπορώ» ο Νότης μού είπε: «Μπαγάσα, αυτό είναι πολύ ωραίο τραγούδι, αν θες το βάζω στον δίσκο μου».

Μετά τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα βγει άλλος μεγάλος καλλιτέχνης. Αυτοί που βγαίνουν τώρα είναι “τραγουδιστάκια”», δήλωσε ο Γιώργος Μουκίδης.

Μία άλλη επιτυχία του, το «Δυστυχώς», γράφτηκε ένα σούρουπο που ο συνθέτης γύριζε σπίτι του μετά από ένα σημαντικό χωρισμό, ενώ το τραγούδι «Έφυγες» γράφτηκε με αφορμή ένα σίριαλ στην τηλεόραση με πρωταγωνιστές τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Τζίνα Αλιμόνου.

Ο Γιώργος Μουκίδης είχε γράψει το κομμάτι που έπαιξε την ημέρα του γάμου της Πέγκυ Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, ενώ το τραγούδι ‘Απόψε θα ‘θελα’ που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος το εμπνεύστηκε αφού το είδε στον ύπνο του.

Το νέο του κομμάτι με τίτλο «Για σένα λιώνω» πρόκειται για μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «Για σένα μόνο» που είχε τραγουδήσει ο Δημήτρης Μητροπάνος το 2003.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις