Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεκαθάρισα τη θέση μου και είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, θα αποχωρήσω

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεκαθάρισα τη θέση μου και είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, θα αποχωρήσω

“Υπήρχε ένα κλίμα πολύ επιτακτικό, αγενές και προσβλητικό” περιγράφει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Στην πλέον δύσκολη συνεργασία μέχρι σήμερα, όπου και αντιμετώπισε περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, αλλά και στην όμορφη τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αναφέρθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Είχατε στην καριέρα σας δύσκολες συνεργασίες;

Πάντα υπάρχουν στον χώρο δύσκολες συνεργασίες. Μπορεί να μην τις βλέπεις στην αρχή όταν κλείνεις μια δουλειά και να προκύπτουν στην πορεία. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά. Εγώ για παράδειγμα έχω βρεθεί σε περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, υπήρχε ένα κλίμα πολύ επιτακτικό, αγενές και προσβλητικό. Προσωπικά όμως ξεκαθάρισα τη θέση μου και είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, θα χαιρετήσω, θα αποχωρήσω.

Γενικά προσπαθώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που πρώτα με αντιπροσωπεύουν ως άνθρωποι και μετά ως καλλιτέχνες. Θέλω πρώτα να μου κάνει η ηθική τους και στη συνέχεια κοιτάω το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Δεν θα συνεργαστώ με κάποιον ο οποίος είναι καλλιτεχνικά πολύ ψηλά, αλλά σαν άνθρωπος δεν μου κάνει.

Θα σας ξαναδούμε σε κάποια σειρά μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Θα το ήθελα και εγώ, αλλά αυτή η δουλειά δεν σημαίνει ότι επειδή κάποτε συνεργάστηκες με κάποιον θα πρέπει να ξανασυνεργαστείς. Και αυτό γιατί οι ανάγκες της κάθε παραγωγής είναι διαφορετικές. Πρέπει να έχεις τη γνώση να κατανοήσεις ότι επειδή δεν δούλεψες ξανά με κάποιον που παλαιότερα συνεργάστηκες, δεν σημαίνει ότι δεν σε εκτιμάει γι’ αυτό που είσαι, αλλά οι ανάγκες είναι διαφορετικές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις