Lifestyle

H Fergie και ο σύζυγός της Josh Duhamel βάφτισαν τον γιο τους, Αxl!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη μαμά του μικρού στην εκκλησία...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη μαμά του μικρού στην εκκλησία… Έτσι είναι λογικό να θέλει η Fergie να βαφτιστεί ο μικρός της με τη σωστή διαδικασία. Η τραγουδίστρια ντυμένη με ένα κρεμ κοστούμι, μια λευκή μπλούζα και μεγάλα μαύρα γυαλιά.

Ο Axl έδειχνε αξιολάτρευτος στα παλ- ροζ ρουχαλάκια του και στην αγκαλιά της μαμάς του! Ο μπαμπάς Josh φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και μια κόκκινη καρώ γραβάτα! Αναμφισβήτητα και οι δυο γονείς περιμένουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τον γιο τους!

Δες φωτογραφίες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα