Lifestyle

Η Adele κουφάθηκε στο ένα αυτί από σπάνια λοίμωξη «πιο επώδυνη από τον τοκετό»

Η Adele έμεινε προσωρινά κωφή στο ένα αυτί έπειτα από μία οδυνηρή λοίμωξη. Σύμφωνα με τη διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια, ο πόνος που της προκλήθηκε ήταν «πιο επώδυνος από τον τοκετό».

Τους δύο τελευταίους μήνες η Adele προσβλήθηκε από αυτή τη σοβαρή λοίμωξη, εξαιτίας της οποίας έχει χάσει την ακοή της από το αριστερό αυτί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail», η 36χρονη καλλιτέχνιδα είπε στους οπαδούς της ότι είχε προσβληθεί από ένα σπάνιο βακτήριο του νερού κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής της στο Μόναχο τον Αύγουστο.

«Έχω μία μόλυνση στο αυτί, η οποία είναι αρκετά ζοφερή.

«Δεν είχα ποτέ ξανά. Είναι το πιο οδυνηρό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ.

Ήταν χειρότερο από τον τοκετό. Είναι ένα σπάνιο βακτήριο του νερού. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Έπαιρνα λάθος αντιβιοτικά για μερικές μέρες και τελικά κατάφεραν να μου δώσουν ένα που άρχισε να λειτουργεί», αποκάλυψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η Adele – η οποία έχει τον γιο, τον Angelo, 12 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, ξεκίνησε να παίρνει για τη λοίμωξη μία σειρά αντιβιοτικών, αλλά αρχικά της συνταγογραφήθηκε λάθος αγωγή, που έκανε τη σπουδαία ερμηνεύτρια να θέλει να… κόψει – όπως εκμυστηρεύτηκε – το αυτί της λόγω του πόνου.

«Δεν πονάω πια, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά είμαι λίγο κουφή στο αριστερό μου αυτί!», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια του ανεπανάληπτου «Hello», η οποία είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον αθλητικό ατζέντη, Rich Paul.

πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου