Η αθλητικογράφος Δώρα Παντέλη διανύει τον ένατο μήνα της πρώτης εγκυμοσύνης της και λάμπει από χαρά. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας δείχνει πώς πέρασε τις τελευταίες 48 ώρες.
Η Δώρα Παντέλη αν και έτοιμη να φέρει στην ζωή το πρώτο της παιδί φαίνεται ιδιαίτερα δραστήρια περνώντας τις μέρες του καλοκαιριού της σε πανέμορφα τοπία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αναμνήσεις με τον σύντροφό της, φωτογραφίες στο γυμναστήριο και στιγμές στην παραλία μοιράζεται με τους ακολούθους της στα social media. γράφοντας στη λεζάντα: «Οι τελευταίες 48 ώρες, ακόμα εννέα μηνών έγκυος».
Δείτε τις φωτογραφίες
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρόνια, αλλά όλα είναι θέμα timing. Νομίζω ότι ο Τζον επανήλθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Ήμασταν φίλοι, μου έστελνε μηνύματα κατά καιρούς. Γίναν όλα πολύ γρήγορα, τώρα κλείνουμε έναν χρόνο. Μέσα σε έναν χρόνο έχουμε παντρευτεί και περιμένουμε το παιδάκι μας», είπε πει η γνωστή αθλητικογράφος για τον σύζυγό της, σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα στο Happy Day.