Lifestyle

Η εξομολόγηση του Νίνο για τα παιδιά του: «Είναι σοβαρά, πανέξυπνα και ευλογημένα, περνάω μαζί τους όσο χρόνο μπορώ»

«Τώρα που είναι ακόμα παιδιά, προσπαθώ να τους μιλάω όσο πιο μεγαλίστικα γίνεται», δήλωσε ακόμα ο γνωστός τραγουδιστής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και τη σχέση που δημιουργεί με τα παιδιά του προχώρησε, μεταξύ άλλων, ο Νίνο όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (28.09.2025) στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

«Για τα παιδιά μου νιώθω σαν να ήταν πάντα εκεί. Απλά αναρωτιόμουν πως ήταν πριν, αυτό αναρωτιόμουν. Δεν υπήρχαν αυτά τα παιδιά; Αυτό σκεφτόμουν. Πως γίνεται αυτό; Πως έγιναν αυτό;», εκμυστηρεύτηκε αρχικά ο Νίνο.

«Για μένα καλός πατέρας σημαίνει να είσαι ήρεμος, να φέρεσαι ευγενικά, να μπορείς να αναλύεις στο επίπεδο του παιδιού την κατάσταση και να του την εξηγείς όμορφα. Κυρίως να είσαι καλός με τους άλλους, γιατί τα παιδιά μιμούνται, βλέπουν τι κάνεις και δεν τους λες τι να κάνουν», πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Τώρα που είναι ακόμα παιδιά, προσπαθώ να τους μιλάω όσο πιο μεγαλίστικα γίνεται! Πολύ σοβαρά. Και εκείνα είναι πολύ σοβαρά, πανέξυπνα και ευλογημένα παιδιά. Περνάω μαζί τους όσο χρόνο μπορώ γιατί δεν μένουμε μαζί», πρόσθεσε ακόμα ο Νίνο στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 6
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 7