Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με τον γιο της: Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου

Η Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με τον γιο της: Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου

Η Ιωάννα Τούνη είναι έτοιμη να της… αλλάξει ο γιος της τα «φώτα». Στην πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο, η ευτυχία της, δεν κρύβεται.

Μόλις λίγες μέρες αφού έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στα social media την πρώτη φωτογραφία με τον μπέμπη της.

Με το χαμόγελο «ζωγραφισμένο» στα χείλη της και τον μικρό να κοιμάται στην αγκαλιά της, η Ιώαννα Τούνη «υπόσχεται» στον γιο της ότι είναι έτοιμη για εκείνο!

«Το μικρό θαυματάκι μας. Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram της.

Δείτε την ανάρτησή της

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η Ιωάννα Τούνη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο τις επόμενες μέρες και αν επιστρέψει στο σπίτι της για να ξεκινήσει η… νέα ζωή για εκείνη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το πρωί της Τρίτης (10.01.2023) η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση στο Instagram είχε εκφράσει την επιθυμία της να περάσει τις πρώτες ώρες δίπλα στο μωρό της και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αποφεύγοντας τις δημόσιες δηλώσεις.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω.

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις