Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει στην γυμναστική και ο Νώντας Παπαντωνίου την καμαρώνει!

Η Ιωάννα Τούνη έτσι διατηρείται σε φόρμα...

Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη βάση της που δεν είναι άλλη από την Θεσσαλονίκη! Η ξανθιά influencer μετά τις εξορμήσεις της στην Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της, Νώντα Παπαντωνίου, αποφάσισε επιστρέψει στην καθημερινότητα και στις συνήθειες που είχε. 

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Νικούλι για τον ρατσισμό που δέχτηκε μικρός: «Βλέπεις πώς μπορείς να αντέξεις αλλιώς αυτό μπορεί να σε πάρει από κάτω»
«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά, ξέρεις, αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα. Δηλαδή και στο σχολείο, ανεξάρτητα αν είναι το θέμα η καταγωγή ή αν είναι κάποια κιλά ή το πώς είναι φυσιογνωμικά», είπε εκείνος
Ο Κώστας Νικούλι