Lifestyle

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος συνάντησαν στην Αμερική τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Το αγαπημένο ζευγάρι κατενθουσιάστηκε με την συνάντηση που είχε με τον πολυτιμότερο παίκτη του NBA.

Τι και αν βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούλη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος βρίσκονται στην Αμερική και κυνηγάνε το όνειρό τους. Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έκανε ένα μικρό διάλειμμα και από τις υποχρεώσεις του εκεί και να πέρασε τον χειμώνα στην Ελλάδα, όμως εδώ και αρκετό καιρό έχει επιστρέψει στη βάση του. Οι δυο τους μοιράζονται επιλεκτικά κάποιες στιγμές τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram και έτσι μαθαίνουμε τα νέα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Νικούλι για τον ρατσισμό που δέχτηκε μικρός: «Βλέπεις πώς μπορείς να αντέξεις αλλιώς αυτό μπορεί να σε πάρει από κάτω»
«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά, ξέρεις, αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα. Δηλαδή και στο σχολείο, ανεξάρτητα αν είναι το θέμα η καταγωγή ή αν είναι κάποια κιλά ή το πώς είναι φυσιογνωμικά», είπε εκείνος
Ο Κώστας Νικούλι