Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της βιώνει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς είναι το πρώτο που απολαμβάνει ως μητέρα. Ο ερχομός της μικρής Ξένιας, της κορούλας που έχει αποκτήσει με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή έχει αλλάξει όλη τη ζωή της παρουσιάστριας.
Εδώ και αρκετές μέρες η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές μαζί με την οικογένειά της. Αρχικά βρέθηκαν στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, ενώ επισκέφθηκαν και την Αντίπαρο. Τις τελευταίες μέρες ταξίδεψαν στη Μύκονο και τη Δευτέρα (03.08.2026) η παρουσιάστρια ανέβασε νέο υλικό από την εξόρμησή τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η πιο όμορφη Μύκονος που έχω ζήσει… ή ίσως τελικά να μην ήταν η Μύκονος πιο όμορφη φέτος…
απλώς η καρδιά μου να είναι πιο γεμάτη από ποτέ…», έγραφε η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram.
Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες τόσο με την κορούλα της στην αγκαλιά της, όσο και πόζες με μαγιό, αφού στο νησί απόλαυσε και χαλαρές στιγμές στη θάλασσα.