Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Loreen μιλάει στο BBC για το ατύχημα που είχε στη σκηνή της Eurovision! Βίντεο

Η Loreen μιλάει στο BBC για το ατύχημα που είχε στη σκηνή της Eurovision! Βίντεο

Από χώρα σε χώρα ταξιδεύει η τραγουδίστρια της Σουηδίας, μετά τη νίκη της στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Loreen κατάφερε να κερδίσει τον 57ο διαγωνισμό στη Eurovision χωρίς μεγάλη δυσκολία αφού το τραγούδι της Euphoria ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Μετά τον τελικό, η τραγουδίστρια με μια βαλίτσα στο χέρι εμφανίζεται από χώρα σε χώρα και μιλάει για την διάκρισή της!

Μία από τις εκπομπές στις οποίες παρουσιάστηκε ήταν και το “Breakfast” του BBC. Μάλιστα, η Loreen είδε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στον μουσικό διαγωνισμό βρισκόμενη στο στούντιο του καναλιού. Τόσο απασχολημένη ήταν μετά τη νίκη της στο Μπακού!

Ανάμεσα σε άλλα, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ατύχημα που είχε στη σκηνή του Crystal Hall όταν κατάπιε τεχνητό χιόνι που έπεφτε ως εφέ την ώρα της εμφάνισής της, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

“Είχα ένα ατύχημα… κατάπια αρκετό χιόνι. Ήταν πάνω που έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα της χορογραφίας, πήρα βαθιά ανάσα και κατάπια το χιόνι. Έκανε κάποιες τεχνικές ασκήσεις, αλλά έπρεπε να βήξω. Είναι μια ζωντανή εμφάνιση, οπότε όλα μπορούν να συμβούν”, δήλωσε.

“Τη σημερινή εποχή που όλοι πρέπει να φοράνε φανταχτερά ρούχα, να συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο, εγώ ήθελα να είναι όλα απλά και ήρεμα. Γι’ αυτό και ήμουν ξυπόλυτη, σχεδόν άβαφη, τα μαλλιά μου ατημέλητα και δεν είχα καθόλου φως για να μην φαίνεται το πρόσωπό μου”, ανέφερε για το μήνυμα που ήθελε να περάσει με την εμφάνισή της.

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε