Lifestyle

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε για πρώην σχέση της: «Ήμασταν δυο άνθρωποι σε χάλια περίοδο και ενώσαμε τα σ@@@@ μας»

«Στην πυραμίδα των παράλογων τσακωμών μου είναι σε μια σχέση που είχε κρατήσει σίγουρα τέσσερα χρόνια», είπε ακόμα

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Μαίρη Συνατσάκη και αναφέρθηκε σε μία πρώην σχέσης της, τονίζοντας ότι μεταξύ τους είχαν πολλούς τσακωμούς, διότι έτυχε να βρεθούν μαζί σε μία κακή προσωπική περίοδο και για τους δύο.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν ανέφερε φυσικά το όνομα του πρώην συντρόφου της, όμως περιέγραψε ένα συμβάν που συνέβη μεταξύ τους. Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε όλες αυτές τις λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο Youtube της, όπου είχε μία συζήτηση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Αλίκη Συνατσάκη και την Αθηνά Τσαγκαράκη.

«Στην πυραμίδα των παράλογων τσακωμών μου είναι σε μια σχέση που είχε κρατήσει σίγουρα τέσσερα χρόνια. Πιστεύω ότι ήμασταν προς το τέλος αυτής της κατάστασης, που βλέπεις ότι φθίνει η φάση δεν φθίνει. Ήμασταν δυο άνθρωποι σε χάλια περίοδο και ενώσαμε τα σ@@@@ μας. Δεν θα κατηγορήσω μόνο τον άλλον άνθρωπο. Ήμουν και εγώ σε περίεργη φάση. Είχα ξεκινήσει και λίγο πιο έντονα την ψυχοθεραπεία», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, όταν είχε καλέσει τον τότε σύντροφό της στο σπίτι της να παρακολουθήσουν μαζί την εκπομπή «Chart Show», στην οποία ήταν και η ίδια καλεσμένη.

«Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ήταν η θεματική, αλλά σχολιάζαμε. Θυμάμαι κοντά στην κορυφή ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Βλέπουμε μαζί με τον τότε σύντροφο μου αυτή την εκπομπή. Είχε πει ότι θα μείνει σπίτι μου εκείνο το βράδυ. Σχολιάζω τον Σάκη Ρουβά με τρεις κουβέντες: “ε καλά για τον Σάκη Ρουβά μια εικόνα χίλιες λέξεις, τι να λέμε τώρα”. Τελειώνει το απόσπασμα και μόνο εγώ γελάω.

Εκείνος έχει μαγκώσει πάρα πολύ. Μου λέει “το δικό μου το κορίτσι να λέει τέτοια πράγματα δημοσίως για τον Σάκη Ρουβά; Αυτό είναι ντροπιαστικό”. Πήρε τη βαλιτσούλα του και έφυγε», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια