Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Ναταλία Δραγούμη στο ΤLIFE: “Θα ήθελα να ήμουν skinny”

Μιλάει με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες τις, τα μυστικά της, το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και δίνει συμβουλές για τις αναγνώστριες του TLIFE.

Ποια είναι τα fitness μυστικά της; Τι γυμναστική κάνει και έχει τόσο γυμνασμένο σώμα; Πώς έχασε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της; Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει στο TLIFE…

Ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής;

Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει κάτι νέο: δεν τρώω το βράδυ. Δεν το συστήνω, με την έννοια πως οι διατροφολόγοι λένε πως πρέπει να τρως, αλλά δεν τρώω καθόλου. Τρώω μέχρι το μεσημέρι. Προσέχω αλλά δεν κάνω δίαιτα, να τρώω δηλαδή μόνο σαλάτες, τρώω κανονικά μέχρι το μεσημέρι και μετά δεν τρώω τίποτα.
Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις δίαιτα;
 
Ναι αμέ. Φυσικά εγώ αυτό θεωρώ δίαιτα… Να διακόψω το βραδινό! Χρειάστηκε στις 2 εγκυμοσύνες μου γιατί είχα πάρει πολλά κιλά. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχω πάρει 3 κιλά, τα οποία δυσκολεύομαι να χάσω. Δεν είμαστε και 25 χρόνων. Από κάποια ηλικία και μετά δεν τα χάνεις τόσο εύκολα. Εγώ πάντα έχανα πάρα πολύ εύκολα ό, τι έπαιρνα. Τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθώ να χάσω 3 κιλά. Τα χάνω και τα ξαναπαίρνω!

Υπάρχει κάποια επώνυμη την οποία να θαυμάζεις για το σώμα της;

 
Πολλά σώματα. Της Μαντόνα θεωρώ θεϊκό το σώμα. Μου αρέσουν οι σκίνι γυμνασμένες γυναίκες.

Δεν θεωρείς όμως πως ένα πού γυμνασμένο σώμα χάνει τη θηλυκότητά του;

 
Όχι καθόλου δεν το θεωρώ και σε συζητήσεις με άνδρες που έχω κάνει, κανένας δεν μου έχει πει “Α, αυτή είναι γυμνασμένη δεν μου αρέσει”!
Παρόλα αυτά εσύ είσαι μια γυναίκα με καμπύλες.
 
Θα ήθελα να ήμουν σκίνι. Μου αρέσει το σκίνι. Σκίνι γυμνασμένο όμως. Έχει διαφορά γιατί είναι γραμμωμένο. Μου αρέσει η αδυναμία. Μου αρέσει! Θεωρώ ότι είναι πολύ σέξι και θηλυκή η αδυναμία. Λυπάμαι που το λέω, αλλά μου αρέσει.
Υπάρχει κάποια Ελληνίδα που να θαυμάζεις για το σώμα της;
Θα σου έλεγα την Κατερίνα Στικούδη, αλλά είμαι σίγουρη ότι στο έχουν πει πολλοί πριν από εμένα. Και μάλιστα, δεν διαφωνώ καθόλου όταν έχεις ωραίο σώμα να το δείχνεις. Καλά κάνει και βάζει και τα σορτς της και το ένα και το άλλο. Αν έχεις κάτι ωραίο γιατί να μην το δείξεις; Δεν κάνει κάτι κακό.

Και τα κοριτσάκια που βλέπω στο δρόμο που έχουν ωραίο σώμα και φοράνε το καλοκαίρι ρούχα αποκαλυπτικά…ΚΑΛΑ κάνουν. Θέλω και τα παιδιά μου αν έχουν κάτι να δείξουν, να το δείξουν. Δεν το θεωρώ χυδαίο. Από κει πέρα διαφωνώ κάθετα με γυναίκες που δεν τους παίρνει να φορέσουν ένα σορτσάκι ή ένα κολάν και το φοράνε. Αυτό με ενοχλεί εμένα.

Συνέντευξη στον Λευτέρη Σαββίδη
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε