Lifestyle

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει ημίγυμνη σαν γοργόνα

H Βίκυ Καγιά τις τελευταίες εβδομάδες κρατά το κοινό της στο Instagram σε καλοκαιρινό mood καθώς ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Σήμερα το μεσημέρι (28.07.2024), η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, ποζάροντας ημίγυμνη σαν αληθινή γοργόνα, δίπλα από την θάλασσα.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, το μοντέλο και η παρουσιάστρια είτε φοράει και τα δύο κομμάτια του μοντέρνου μπικίνι της, είτε διατηρεί μόνο το κάτω μέρος του.

Στη δεύτερη περίπτωση φροντίζει να καλύπτει τα επίμαχα σημεία του καλοσχηματισμένου κορμιού της, με το να ξαπλώνει σε έναν μεγάλο κορμό δέντρου που βρίσκεται στην παραλία ή να το κρύβει με τα χέρια της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Castaway», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και οι fan της σχολίασαν το πόσο ωραίο σώμα έχει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,