Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηρώ Μουκίου: Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη μου κόστισε πάρα πολύ

Ηρώ Μουκίου: Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη μου κόστισε πάρα πολύ

Η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τα 21 χρόνια γάμου με τον σύζυγο της Σάκη Καλογερόπουλο τον οποίο βλέπει μόνο κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και για την απώλεια του φίλου της Μιχάλη Ασλάνη.

Το μυστικό της ζωής σύμφωνα με την Ηρώ Μουκίου είναι «το να χαμογελάω είναι το μυστικό της ευζωίας μέσα στην γκριζίλα που ζούμε». «Η γυναίκεια φιλαρέσκεια σε μένα έχει όρια, δεν κάνω ακρότητες, φυσικά είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία μου».

Στην συνέντευξή της, η Ηρώ Μουκίου αναφέρθηκε και για τον Βόλο: «Ο Βόλος είναι ο έρωτας μου , είναι κοντά στη Λάρισα στη δουλειά του άντρα μου και εκεί είναι ο κοινός μας τόπος».

Επίσης αναφέρθηκε και στον γάμο της: «Είμαι 21 χρόνια παντρεμένη με τον Σάκη Καλογερόπουλο. Η απόσταση είναι ένας παράγοντας που δεν είναι όλα ρόδινα, εχει πειρασμούς και δεν έχεις τον άλλον διπλά σου όταν θες».

Ενώ περιέγραψε για τον γάμο τους και την απόφαση να παντρευτούν: «Σε ένα μηνά γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε, ήταν έρωτας με την πρώτη χειραψία».

Στο απόφαση να μην αποκτήσει άλλο παιδί εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Εγώ φταίω που δεν έκανα άλλο παιδί. Επέλεξα μετα από μια αποβολή να μην ξαναπροσπαθήσω για παιδί γιατί τρόμαξα».

«Για μένα προτεραιότητα είναι η οικογένειά μου, δεν είναι τα πάντα το να είμαστε στα πάρτι και σε μια διαρκή παρουσία στην τηλεόραση, αυτό για μένα είναι φούσκα».

Αναφορικά με τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη είπε: «Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη μου κόστισε πάρα πολύ, δεν μπορώ ακόμη να το ξεπεράσω. Του έχω παράπονο που δεν απευθύνθηκε, ήταν κλειστός άνθρωπος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις