Lifestyle

Κ. Καζάκος – Ι. Μαρτζούκου: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η γέννηση του γιου τους! Τι είπε στο TLIFE ο γιατρός της

Το ζευγάρι κρατά ευτυχισμένο στην αγκαλιά του τον πρώτο του γιο...

Χαμόγελα ευτυχίας έχουν σχηματιστεί στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της συζύγου του Ιωάννα Μαρτζούκου μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η Ιωάννα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη της έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Το TLIFE επικοινώνησε με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο κ. Σάκη Λουκά που μας μίλησε για τον πρόωρο τοκετό.

 

“Η Ιωάννα είχε μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη και κάθε δεκαπέντε ημέρες ερχόταν στην κλινική. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα πριν από ένα μήνα περίπου με καισαρική και μπήκε εκτάκτως στη μονάδα για παρακολούθηση. Ουσιαστικά πήρε και τις πρώτες μέρες του 8ου μήνα, πριν γεννηθεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Το μωρό είναι υγιέστατο, αλλά περιμέναμε να φθάσει στο επιθυμητό βάρος για να βγει το εξιτήριο”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Bad Bunny χάρισε το Grammy του σε μικρό αγόρι στη σκηνή του Super Bowl – Η στιγμή που έγινε viral
Πολλοί τηλεθεατές και χρήστες των social media θεώρησαν ότι πρόκειται για τον 5χρονο Λίαμ από τη Μινεάπολη του οποίου η κράτηση από την ICE είχε γίνει viral, ωστόσο ο πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός ηθοποιός Λίνκολν Φοξ
Ο Bad Bunny με τον μικρό ηθοποιό Λίνκολν Φοξ