Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς για Τέμπη: «Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε»

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς για Τέμπη: «Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε»

Όλη η χώρα εδώ και μέρες έχει «μουδιάσει» με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν έχει μείνει μακριά από αυτή την τραγωδία, με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά να εκφράζουν και αυτοί την θλίψη τους.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη μέχρι στιγμής είναι 57, ενώ αναμένονται και οι «απαντήσεις» που μπορεί να δώσουν τα «μαύρα κουτιά» των αμαξοστοιχιών. Το δυστύχημα δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και χιλιάδες προσευχές και αναρτήσεις κάνουν την εμφάνισή τους στα social media, με τον κόσμο να εκφράζει τη λύπη του για τις ζωές που χάθηκαν. Ανάμεσα σε αυτούς και επώνυμοι, όπως η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. 

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία η ίδια και ο σύζυγός της ακούγονται να λένε: «Καλημέρα. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που έχει συμβεί κι η στενοχώρια μας δεν θα κρατήσει 2-3 ώρες το πολύ, ούτε 2-3 ημέρες. Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς. Κουράγιο».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις