Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Καίτη Κωνσταντίνου: Νιώθω υπερήφανη για τον ρόλο της «Σωσώς» στα Εγκλήματα

Καίτη Κωνσταντίνου: Νιώθω υπερήφανη για τον ρόλο της «Σωσώς» στα Εγκλήματα

“Ήταν μία δουλειά που ο κόσμος αγάπησε πολύ” ανέφερε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Η Καίτη Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τον εμβληματικό ρόλο της “Σωσώς” στα Εγκλήματα. 

«Έχω υπάρξει τυχερή, γιατί έχω κάνει δουλειές που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Δεν είμαι άνθρωπος που κυνηγάει τη δημοσιότητα ή θα πνιγεί από αυτή«, δήλωσε.

Η Καίτη Κωνσταντίνου δήλωσε πως έχει φιλίες με άτομα από τον χώρο της υποκριτικής και πολλές φορές φωτογραφίζεται με τον κόσμο, τονίζοντας πως δεν είναι σνομπ.

«Μου αρέσει η τάξη γενικότερα, όχι υστερικά, ιδίως στο μέσα μας. Δεν υπάρχει ψυχαναγκασμός ή υστερία, μου αρέσει η τάξη».

Όνειρό της ήταν γίνει γιατρός, αλλά τελικά δεν «έκατσε».

Όσο για τον ηλικιακό ρατσισμό δήλωσε πως υπάρχει παντού, όχι μόνο στο θέατρο.

Η αποχή της από την τηλεόραση ήταν δική της επιλογή, με την ίδια να δηλώνει πως της αρέσει να κάνει πράγματα που μιλούν στην ψυχή της. “Πολλές φορές είναι επιλογή μου να απέχω, άλλες φορές είναι επιλογή αυτών που κανονίζουν να απέχω. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρον και μιλάνε στη ψυχή μου”.

«Νιώθω υπερήφανη και χαρούμενη για τον ρόλο της «Σωσώς» στα Εγκλήματα. Ήταν μία δουλειά που ο κόσμος αγάπησε πολύ», είπε για τη θρυλική σειρά που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να έχει θαυμαστές.

«Η γυναικεία αλληλεγγύη υπάρχει και θα υπάρχει. Δεν έχω δεχτεί ανταγωνισμό και πορεύτηκα μια χαρά», κατέληξε.

Η Καίτη Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Συνέβη στο Monterey» στο «Μικρό Χορν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις