Lifestyle

Κατερίνα Γερονικολού: Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – Τι είπε για την απώλεια του πατέρα της

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και έκανε την αυτοκριτική της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αγόρια στην εφηβεία, στην «απώλεια» του πάτερα αλλά και στον γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Είμαι συγκεντρωτική, θεωρώ ότι τα κάνω όλα καλύτερα από τους άλλους. Κουραστικοί είναι αυτοί που τους αρέσει να αφήνουν εκκρεμότητες, όχι εγώ που δεν αφήνω καμία. Είμαι καλή συγκάτοικος, άλλα λίγο ακατάστατη», παραδέχθηκε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

«Μικρή ήμουν πάρα πολύ ήσυχη, δεν έκανα ζαβολιές. Από μικρή ήθελα να είμαι καλή για έμενα όχι για κάποιον άλλο. Δεν είχα τρελή επιτυχία στα αγόρια, όταν με ήθελε κάποιο αγοράκι, θα με έβριζε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με την απώλεια του πατέρα της, η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του.

Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει».

Για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υπογράμμισε πως, «αν παντρευόμασταν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση. Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη».

Για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ανέφερε: «Πιστεύω στο μάτι, οπότε πάω διακοπές με τον Γιάννη κάτι συμβαίνει και χάνουμε τα πράγματά μας.

Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος, στην αρχή δεν κάνει αυτό που του λέω. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη και παραμυθένια, του έλεγα να μην βιάζεται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αύγουστος Κορτώ: Έτρωγα κράξιμο από συμμαθητές, με τους οποίους παρεμπιπτόντως είχαμε και ευκαιριακές επαφές
«Το ότι ήμουνα αδερφή που την έκραζαν και που ένιωθε μόνη και που πίστευα ότι θα πορευτώ σε όλη μου τη ζωή μόνος, εκείνη τη στιγμή δεν με αφορούσε» είπε σε άλλο σημείο ο συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ