Lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το αυτοάνοσο που έχει και το ψάχνει ακόμα, αλλά και για τη σειρά που πρωταγωνιστεί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και για την σειρά που συμμετέχει, στα «Καλύτερά μας χρόνια».

«Έχω εάν αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Αισθάνομαι πολύ καλά στα «καλύτερά μας χρόνια. Μου έλειψε η δουλειά πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Νιώθω ότι έχω επανέλθει μετά το 2ο παιδί. Έχω ανασφάλειες, αλλά γενικά είμαι καλά. Κάνω ψυχοθεραπεία», αποκάλυψε, ενώ για τη μητρότητα είπε χαρακτηριστικά: «δεν είμαι παραδοσιακή, αλλά αφοσιωμένη μαμά. Ο μεγάλος μου ο γιος ακούει metal και παίζει πιάνο».

Επιπλέον, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε και στην πρόταση που έχει λάβει για να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή.

«Έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση, για βραδινή ζώνη, αλλά δεν προλαβαίνω», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε θεραπεία βλαστοκυττάρων στο Μεξικό – Οι φωτογραφίες από την επέμβαση
Η συγκεκριμένη θεραπεία υπόσχεται πλήρη κυτταρική ανανέωση σε περιοχές όπου αντιμετωπίζουν πρόβλημα - Στις ΗΠΑ, οι συγκεκριμένες πρακτικές απαγορεύονται με αποτέλεσμα η influencer να αλλάξει χώρα για να πετύχει τον σκοπό της
Κιμ Καρντάσιαν 4