Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Κέισι Άφλεκ: Ο Μπεν Άφλεκ χωρίζει και ο αδελφός του πανηγυρίζει στη Μύκονο με αιθέρια ύπαρξη

Κέισι Άφλεκ: Ο Μπεν Άφλεκ χωρίζει και ο αδελφός του πανηγυρίζει στη Μύκονο με αιθέρια ύπαρξη
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Την ώρα που ο Μπεν Άφλεκ περνά, μάλλον, δύσκολες προσωπικές στιγμές με την σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ, ο αδελφός του ηθοποιού, Κέισι Άφλεκ λιάζεται στη Μύκονο.

Ο μικρότερος αδελφός του Μπεν Άφλεκ, Κέισι Άφλεκ είναι ζευγάρι από το 2021 με την εντυπωσιακή ηθοποιό Caylee Cowan με την οποία ταξίδεψαν στη Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε επίσκεψή τους στον φάρο Αρμενιστή.

Οι δυο τους ήταν ντυμένοι casual έμοιαζαν σαν δύο απλοί τουρίστες, για να μην κεντρίσουν τα βλέμματα.

Πάντως, η Caylee δηλώνει ενθουσιασμένη με την Μύκονο και δεν σταματάει να ανεβάζει stories στο Instagram με φόντο το νησί των Ανέμων διαφημίζοντάς το στους 1,2 εκατομμύρια followers.

Αν και ασχολείται πολλά χρόνια με τον κινηματογράφο ο 48χρονος Casey Affleck έγινε ευρέως γνωστός και κέρδισε την αγάπη του κοινού με την ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the Sea», η οποία του χάρισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου το 2017.

Από το 2006 ως το 2017 ήταν παντρεμένος με την Summer Phoinix, την μικρότερη αδελφή του Joaquin Phoinix με την οποία απέκτησε δύο γιούς.

Όσο για την τωρινή του σύντροφο, ηΔCaylee, η οποία είναι κατά 22 χρόνια νεότερή του, έγινε γνωστή από τους ρόλους της στις ταινίες «Sunrise in Heaven», «Willy’s Wonderland», «Spinning Gilda» και «Frank and Penelope».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις