Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Κομμάτα για τον Γιώργο Σαμαρά: Όταν τον γνώρισα ήθελα να είμαι μόνη, αλλά με κέρδισε η επιμονή του

Κωνσταντίνα Κομμάτα για τον Γιώργο Σαμαρά: Όταν τον γνώρισα ήθελα να είμαι μόνη, αλλά με κέρδισε η επιμονή του

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα σε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της που βιώνει μαζί με την κόρη της.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη ζωή της με τον Γιώργο Σαμαρά και την 1.5 ετών κόρη τους.

«Ανέκαθεν η οικογένεια ήταν πάνω απ’ όλα στη ζωή μου. Τώρα όλος ο κόσμος μου είναι η κόρη μου», δηλώνει η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

«Η κόρη μου είναι ανεξάρτητη ως χαρακτήρας και από πέντε μηνών κοιμόταν στο δικό της δωμάτιο», προσθέτει η ίδια.

Σε ερώτηση σχετικά με τον σύζυγό της, Γιώργο Σαμαρά, η Κωνσταντίνα Κομμάτα αναφέρει πως είναι πολύ βοηθητικός στο μεγάλωμα του παιδιού, και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ήξεραν και οι δύο πως θέλουν να κάνουν οικογένεια.

«Όταν γνώρισα τον Γιώργο ήθελα να είμαι μόνη μου αλλά με κέρδισε η επιμονή του» αναφέρει, ενώ θυμάται πως εκείνος τότε την χαρακτήριζε «εύθραυστη» γιατί ζούσε ακόμη την περίοδο προσαρμογής της στην Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα πρωταγωνιστεί φέτος στην καθημερινή σειρά «Η δική μας οικογένεια» και λέει πως δεν της λείπει το κομμάτι της παρουσίασης. «Δεν μου λείπει η παρουσίαση, ούτε της λείπω. Υπήρξαν φορές που δεν ήμουν ο εαυτός μου» καταλήγει η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις