Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Όσοι διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θα καταλάβουν τίποτα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Όσοι διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θα καταλάβουν τίποτα

«Δεν θα επηρεάσει πουθενά τις ζωές τους, δεν θα το δουν πουθενά» διευκρινίζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Στο πρόσφατο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τον χειρισμό από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συνομιλώντας με τον Γιώργο Κουβαρά στη ραδιοφωνική του εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1.

«Είδα τι χειρισμό έκανε ο πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο θέμα και έχω να πω ότι είναι genial. Και όχι μόνο είναι genial αλλά είναι και πάρα πολύ σωστός ηθικά και ιδεολογικά» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Θέλω να πω ότι η ιδέα είναι πως η κοινωνίας μας πρέπει να προχωρήσει προς μια κατεύθυνση για έναν σωρό λόγους. Γιατί ήδη έχει καθυστερήσει, γιατί το ζήτημα αφορά δικαιώματα ανθρώπινα και ακόμα περισσότερο δικαιώματα των παιδιών πάνω απ’ όλα.

Η κοινωνία λοιπόν πρέπει να προχωρήσει, ήρθε η ώρα της, ένα μεγάλο μέρος της είναι έτοιμο να κάνει αυτή την κίνηση και ένα μεγάλο της μέρος δεν είναι έτοιμο. Ένα ίσως μικρότερο αλλά επίσης μεγάλο μέρος».

«Ο τρόπος για να γίνουν οι αλλαγές δεν είναι με το ζόρι, σε μια δημοκρατική κοινωνία που θέλει να μπορεί να συνεννοείται.

Ειδικά όταν πρόκειται για μια αλλαγή που στην πραγματικότητα στους ανθρώπους, οι οποίοι διαφωνούν, δεν θα επηρεάσει πουθενά τις ζωές τους. Δεν θα το δουν πουθενά, δεν θα καταλάβουν τίποτα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις