Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μου ‘στειλε στο Instagram, βγήκαμε ραντεβού και είπα “ωχ Παναγία μου”

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μου ‘στειλε στο Instagram, βγήκαμε ραντεβού και είπα “ωχ Παναγία μου”

«Από κοντά ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες” εξηγεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με αφορμή την επιστροφή στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα του “Γεια σου” όπου και αποκάλυψε τα ραντεβού μέσω Instagram και το παρασκήνιο του Survivor.

«Έχω βγει ραντεβού από το Instagram και λέω… “ωχ, Παναγία μου!”. Ε τι θα κάνω και γω, δεν θα βγω πρώτο ραντεβού; Έτυχε εκεί και βγήκα 2 -3 φορές, μετά όμως είπα “μην το ξανακάνεις, Κωνσταντίνε, αυτό το πράγμα”.

Δεν ήταν χάλια από κοντά αλλά ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες. Έτυχε, μου έστειλε μια κοπέλα και μου άρεσε» αποκάλυψε αρχικά ο όμορφος personal trainer.

«Το να βρεθείς στο Survivor είναι εύκολο αναλόγως ποιος είσαι. Εμένα μου αρέσει, πήγα δύο φορές αν και την δεύτερη δεν το χάρηκα όσο την πρώτη φορά. Ήμουν αθώος αλλά ήταν και αθώο και το περιβάλλον, δεν υπήρχε αυτό που υπήρχε πέρσι στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε αυτή η τοξικότητα, και η ανθρωποφαγία.

Δηλαδή εγώ, που με κατηγορούσαν ότι “ξέρω τα κόλπα της τηλεόρασης”, αποφάσισα να είμαι εαυτός μου και να λέω αυτό που σκέφτομαι ενώ οι περισσότεροι σκέφτονταν πιο τηλεοπτικά και από τους τηλεοπτικούς”.

  

«Στην τηλεόραση εγώ προσπαθώ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να λέω αυτό που σκέφτομαι. Δεν είναι εύκολο και είμαι σε μια φάση τώρα στην οποία μαθαίνω και γω την τηλεόραση” τόνισε παράλληλα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις