Πέμπτη, 29 Φεβ.
18oC Αθήνα

Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του: Δεν ζητάω εγώ αναβολές στα δικαστήρια

Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του: Δεν ζητάω εγώ αναβολές στα δικαστήρια

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η δικαστική διαμάχη που έχουν ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, για την επιμέλεια της κόρης τους.

Το πρωί της Δευτέρας (25.09.2023) επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση αλλά η δίκη αναβλήθηκε εξαιτίας προβλήματος υγείας που επικαλέστηκε η πλευρά της Μαρίας Δεληθανάση. Ο Κώστας Δόξας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Δυστυχώς η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Δεκεμβρίου και ελπίζω να γίνει. Εμείς θα είμαστε εκεί.

Καλό θα ήταν να είχαμε επαφές με την πρώην σύζυγό μου και να υπήρχε συνεννόηση, γιατί υπάρχει ένα παιδί. Υπάρχει η Σοφία και πρέπει να συνεννοούμαστε. Κάνω τα πάντα, είμαι κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το παιδί. Ευτυχώς υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που το ορίζουν κι αυτό», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Δόξας.

«Η Σοφία αντιλαμβάνεται, ακούει και μου τα λέει. Παρ’ όλα αυτά είναι δυνατό παιδί, έχει τη δική της κρίση. Καλό θα ήταν τα παιδιά να ασχολούνται με άλλα πράγματα, δυστυχώς εμείς οι μεγάλοι λόγω εγωισμού τους προκαλούμε διάφορα. Καλό θα ήταν να ήμασταν πιο ώριμοι», συνέχισε ο Κώστας Δόξας.

 

«Κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα πράγματα, αρκετά περίεργα. Όμως της λέω την αλήθεια, μόνο έτσι ξέρεις ότι είσαι εντάξει απέναντι στο παιδί σου», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις