Τρίτη, 5 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορείς να λες σε έναν επαγγελματία άνθρακας ο θησαυρός»

Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορείς να λες σε έναν επαγγελματία άνθρακας ο θησαυρός»

Ο Κώστας Τσουρός πήρε θέση στο θέμα των όσων είπε η Ναταλία Γερμανού για τον πρώην συνεργάτη της Δημήτρη Πανόπουλο και τόνισε ότι η ατάκα της «άνθρακες ο θησαυρός» είναι βαριά και δεν μπορείς να το λες αυτό σε έναν επαγγελματία.

Ο Κώστας Τσουρός, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega για τα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού για τον Δημήτρη Πανόπουλο. Είπε μεν καλά λόγια για την Ναταλία Γερμανού, αλλά καυτηρίασε την… επίμαχη ατάκα της.

«Τυχαίνει και ξέρουν όλοι ότι έχω μία πολύ καλή σχέση με την Ναταλία Γερμανού, ήμασταν 3 χρόνια και γνωρίζω πράγματα, απλά δεν θα πω. Η Ναταλία Γερμανού δημιουργεί ούτως ή άλλως οικειότητα με τους συνεργάτες της και μπορούν ο ένας με τον άλλον να λένε τα προβλήματά τους. Εκτιμώ εγώ ότι όταν θα είπε στον Δημήτρη στο τέλος της σεζόν άνθρακας ο θησαυρός, δεν θα ήταν η πρώτη φορά. Μέσα στη σεζόν θα υπήρχαν διαφωνίες και θα του είπε “βρες το καλύτερα”. Το άνθρακας ο θησαυρός είναι πολύ βαριά έκφραση για έναν επαγγελματία. Δεν μπορείς να λες ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός», τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

«Μετά που είπε ότι δεν μου ταιριάζεις ή δεν κάνεις για αυτό που κάνουμε εδώ πέρα το καταλαβαίνω, αλλά ένας επαγγελματίας δεν μπορεί να είναι άνθρακας ποτέ γιατί ο Δημήτρης έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός. Βέβαια ήταν στο κομμάτι της ενημέρωσης» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

«Τον ταρακούνησε για να γίνει καλύτερος»

Ο Κώστας Τσουρός έδωσε την δική του εξήγηση στο γιατί η Ναταλία Γερμανού είπε αυτή την ατάκα για τον Δημήτρη Πανόπουλο και τόνισε ότι ήθελε να τον «ταρακουνήσει» για καλό όμως.

«Πιστεύω ότι λέγοντας αυτόν στον Δημήτρη, τον ταρακούνησε για να γίνει καλύτερος τις επόμενες σεζόν γιατί αν ήταν άνθρακας ο θησαυρός, θα έλεγε ότι δεν σε θέλω μαζί μου του χρόνου. Πολλές φορές χρειάζεται να ταρακουνήσουμε κάποιον για να αποδώσει. Αν τον ταρακουνήσεις, του χτυπήσεις το καμπανάκι και δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θα έπρεπε να κάνει τότε υπάρχει πρόβλημα», επισήμανε ο Κώστας Τσουρός.

 

Και συνέχισε: «Αν αυτός ο κάποιος γίνεται καλύτερος και καταλήγουν να είναι τρεις σεζόν μαζί, εγώ το βρίσκω λογικό. Τώρα γιατί το είπε δημόσια είναι ένα θέμα, αλλά της έκαναν μία συνέντευξη και τη ρώτησαν. Άλλες φορές λέμε ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται στην τηλεόραση και όταν τα λέμε οι ίδιοι πάλι μας ενοχλεί. Πολλές φορές η ειλικρίνεια παρεξηγείται και έχει κόστος και η αλήθεια πονάει».

«Μου είπε δεν ξέρεις να μοντάρεις»

Ο Κώστας Τσουρός θυμήθηκε και κάποια στιγμή από τη δική του συνεργασία με τον Νταλαία Γερμανού και μια παρατήρηση περί μοντάζ που του είχε κάνει.

«Χιουμοριστικά να σας πω ότι στα πρώτα δύο Σαββατοκύριακα που δουλεύαμε με την Ναταλία, μου είπε ότι δεν ξέρεις να μοντάρεις. Μου είπε ότι “δεν μου αρέσει ο τρόπος που μοντάρεις τις συνεντεύξεις”. Τα βρήκαμε και πήγαμε τρία χρόνια» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός».

 

«Θα πω κι εγώ για τη συνεργασία μου με την Ναταλία. Είχε συμβεί κάτι και είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση. Δεν έφταιγα σε τίποτα κι η κοπέλα με πήρε το βράδυ τηλέφωνο, μιλούσαμε πόση ώρα. Μου είπε ότι δεν φταις σε τίποτα, σου ζητώ συγγνώμη. Η Ναταλία ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη της» σχολίασε η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής του Κξώστα Τσουρού, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

«Είναι σκληρή, απαιτητική, αλλά δίνει χώρο σε αυτούς που το αξίζουν» σημείωσε ο παρουσιαστής.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις