Lifestyle

Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal»

Ο Κρατερός Κατσούλης επανέλαβε πως θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει στο Buongiorno του Mega για τα παιδιά του, τη σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου και για το λόγο που δεν παρουσίασε το “Deal” στον Alpha, αν και όπως φαίνεται υπήρξαν τους τελευταίους μήνες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Όπως λέει: «Το πιο ωραίο που έζησα φέτος ήταν που είχα τα παιδιά μου μαζί στην περιοδεία. Η σχέση μας είναι μια ζωντανή σχέση και σχέση ζωής. Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή. Μου λείπει να έχω σχέση, πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν φτιάχτηκαν για να είναι μόνοι τους«, είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Για την Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε: «Η Κατερίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε καλή σχέση».

Για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και τον Γιώργο Θαναηλάκη: «Θα ήθελα να κάνω τηλεπαιχνίδι. Συζητάω κάποιες προτάσεις. Δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για την παρουσίαση του Deal. Είναι ωραίο να βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Η Κατερίνα Καραβάτου, είχε πει προ ημερών για τον Κρατερό Κατσούλη είπε: «Είμαστε δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι, νομίζω ότι αυτό είναι μια σοβαρή περιουσία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου