Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξυλοκόπησαν άγρια τη Μικαέλα Φωτιάδη: Ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες στο Instagram

Ξυλοκόπησαν άγρια τη Μικαέλα Φωτιάδη: Ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες στο Instagram
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Φωτογραφίες από το χτυπημένο της πρόσωπο ανέβασε σε story στο Instagram η Μικαέλα Φωτιάδη, κάνοντας γνωστό έτσι ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, άγνωστο όμως από ποιόν.

«Έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του… Μπράβο να σε χαίρονται», έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη, μην αποκαλύπτοντας ποιος ευθύνεται για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Στη συνέχεια, η πρώην Σταρ Ελλάς και παίκτρια του GNTM δημοσίευσε ακόμη ένα Instagram Story που έγραφε: «Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις.

Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε, το πρωί της Τετάρτης (07.02.2024) στην εκπομπή Super Κατερίνα και είπε: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά.

Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο.

Με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι.

   

Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις