Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει γυμνός με ένα καπέλο και καλωσορίζει το 2026 με το ιδιαίτερο χιούμορ του

«Αν τα πετύχει όλα αυτά το 2026 ή τα περισσότερα, εγώ θα του βγάλω το καπέλο», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Λάκης Γαβαλάς υποδέχτηκε το 2026 με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει γυμνός με ένα καπέλο. Ο σχεδιαστής στέλνει ευχές στους διαδικτυακούς φίλους του, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει. 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς πόζαρε γυμνός. Το είχε κάνει και την άνοιξη του 2025, όταν η ανάρτησή του, είχε γίνει viral. Αυτή τη φορά, με φόντο τον καθρέφτη ενός μπάνιου, βγάζει selfie και στέλνει ευχές. Αν το 2026 φέρει όλα όσα επιθυμεί, υπόσχεται να… του βγάλει το καπέλο, όπως γράφει χαρακτηριστικά.  

«Καλημέρα φίλοι μου και χαρούμενο, αισιόδοξο, υπεύθυνο, λαμπερό, βοηθητικό, συμπονετικό συνεργάσιμο, γενναιόδωρο και ιαματικό το 2026… Αν τα πετύχει όλα αυτά ή τα περισσότερα, εγώ θα του βγάλω το καπέλο», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στην ανάρτησή του.

Ο σχεδιαστής προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος. Κάποιους αρνείται να τους συγχωρήσει, όπως επανέλαβε προ ημερών, σε συνέντευξή του. «Έχω απογοητευτεί από τους ανθρώπους. Μέρες που είναι, παρόλο που θα έπρεπε να κάνω άφεση αμαρτιών, δεν τις κάνω για κάποιους ανθρώπους, το έχω εξομολογηθεί, ότι δεν θέλω να τους συγχωρήσω γιατί κάνανε πάρα πολύ μεγάλο κακό. Είναι αμαρτία το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς» είχε αναφέρει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

Όπως έχει αποκαλύψει παλαιότερα, όταν ήταν νέος και σπούδαζε στο εξωτερικό, ερωτεύτηκε παράφορα με μοντέλο από τη Νορβηγία και πήραν την απόφαση να παντρευτούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα έκανε διαφορετικό μνημόσυνο από τη γυναίκα του - «Στην Κηφισιά γιατί η εκκλησία έχει μεγάλη σημασία για εμάς»
«Σε αυτή την εκκλησία, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου με είχαν φέρει νύφη, εδώ βάφτισε ο Δημήτρης την κόρη του και γενικά εδώ έχουμε ζήσει», είπε η αδερφή του Έλλη Κόκοτα
Δημήτρης Κόκοτας
Άγγελος Μπράτης: «Προέρχομαι από μια μητριαρχική οικογένεια και το λέω αυτό με όλη την περηφάνια που έχω»
«Έβλεπες έναν κόσμο πολύ λαμπερό, με δημιουργία, με όμορφες γυναίκες, με όμορφα ρούχα, με όμορφα υλικά και αυτός είναι ένας τρόπος για να δραπετεύεις, η μόδα αυτό κάνει» είπε χαρακτηριστικά
Άγγελος Μπράτης