Lifestyle

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου διέψευσαν τις φήμες χωρισμού με μια φωτογραφία

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για τη σχέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου. Και εκείνοι επέλεξαν τον πιο απλό τρόπο για να διαψεύσουν τα πάντα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κίμωνα.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρώτα ήταν η ανάρτηση που έκανε η Χρύσα Μιχαλοπούλου για την ημέρα της μητέρας, όταν ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε ήταν και μια με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, από τα γενέθλια του γιου τους.

Η δεύτερη ανάρτηση ήταν ακόμη πιο σαφής διάψευση. Το ζευγάρι βγήκε το βράδυ της Κυριακής (12.05.2024) και η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα χιουμοριστικό στόρι, με τους δυο τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με… γυαλιά ηλίου και δυο ανθοδέσμες στα χέρια, πόζαρε για το φακό της Χρύσας Μιχαλοπούλου έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου.

koutsopoulos mixalopoulouinsta

«Το δικό μας το σπίτι, σε άλλους νοικιάστηκε» έγραψε χιουμοριστικά η ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 9