Η αγωνία για τους υποψήφιους κορυφώνεται και οι πρόβες των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στα Live Acts της πιο Mad βραδιάς της ελληνικής μουσικής εντείνονται, καθώς σε περίπου ένα 24ωρο θα σημάνει η έναρξη των Mad Video Music Awards 2015.
Τα MAD VMA έχουν γίνει θεσμός και οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών αναμένονται εντυπωσιακές. Γι’ αυτό ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή που έχει στηθεί στον χώρο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, περνούν πολλές ώρες εκεί κάνοντας πολύωρες πρόβες για την μεγάλη βραδιά.
Οικοδεσπότης των MAD VMA 2015 θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς που εδώ και μέρες κινείται στον ρυθμό των βραβείων και το δείχνει μέσα από φωτογραφίες σαν την παρακάτω.
Η Ελένη Φουρέιρα, ο Σάκης Ρουβάς που επιστρέφει στην σκηνή των βραβείων MAD μετά από 2 χρόνια απουσίας, η Καλομοίρα, ο Κώστας Μαρτάκης και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες έχουν αναλάβει να διασκεδάσουν το κοινό αύριο το βράδυ.
Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες τους έχουν ήδη “διαρρεύσει” στα social media. Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές.
Οι Boys n’ Noise
Ο Κώστας Μαρτάκης
Από την πρόβα των REC
Απο την πρόβα της Ελένης Φουρέιρα.
Διαβάστε περισσότερα για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2015 στο TLIFE.