Lifestyle

Μάγδα Τσέγκου: «Με προσευχή και με πίστη έχω φτάσει εδώ που έφτασα, διανύω μια ολοκληρωμένη περίοδο»

«Διανύω μια περίοδο πολύ χαρούμενη» υποστήριξε

Τόσο στο νέο κεφάλαιο της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 όσο και στην όμορφη περίοδο που διανύει στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μάγδα Τσέγκου στις νέες δηλώσεις που παραχώρησε την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής Weekend Live στον ΣΚΑΪ.

“Ήταν μια επιλογή του Γιώργου Παπαδάκη να ολοκληρώσει την καθημερινή του παρουσία. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, για να πω την αλήθεια. Διαβάζω διάφορα που ακούγονται και δεν έχω καταλάβει γιατί. Ξέρετε, όλοι οι άνθρωποι που ξεκινάμε κάτι, βάζω και τον εαυτό μου, θέλουμε και θέλουν λίγο χρόνο” επισήμανε, αρχικά, η γοητευτική δημοσιογράφος.

“Όλα θέλουν τον χρόνο τους για να στρώσουν. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι πάρα πολλοί μεγάλοι παρουσιαστές και με πολύ μεγάλα προγράμματα ξεκίνησαν από τα χαμηλά και βρέθηκαν στα ψηλά.

Διανύω μια περίοδο πολύ χαρούμενη, μια περίοδο ολοκληρωμένη θέλω να πω. Με την έννοια ότι και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά είμαι το ίδιο καλά.

Εύχομαι, Παναγία μου, να είμαι πάντα καλά και κάνω την προσευχή μου γιατί με προσευχή και με πίστη έχω φτάσει εδώ που έφτασα” πρόσθεσε, επίσης, η Μάγδα Τσέγκου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα