Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μαρία Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη: «Όλα έγιναν αυθόρμητα, είναι γνήσιο αρσενικό»

Μαρία Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη: «Όλα έγιναν αυθόρμητα, είναι γνήσιο αρσενικό»

Ποιο είναι το μυστικό για μία σχέση που μετράει χρόνια; Η Μαρία Κορινθίου είναι αποκαλυπτική.

Η Μαρία Κορινθίου, μίλησε για όλα σμία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα». Για τον Γιάννη Αϊβάζη, τη γνωριμία τους, την αγάπη και το σεβασμό που τρέφει ο ένας απέναντι στον άλλο.

«Η πρωτη μου γνωριμία με τον Γιάννη έγινε στην Κύπρο το 2008. Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυθόρμητα και καρμικά.

Η αυθεντικότητα και η ντομπροσύνη του Γιάννη με τράβηξε. Είναι παλικάρι, είναι ένα γνήσιο αρσενικό», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός τόνισε μάλιστα πως υπάρχουν δυσκολίες, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι η αγάπη.

«Δεν υπάρχει κάτι μαγικό ή φίλτρο για τη σχέση. Το πρωταρχικό είναι να υπάρχει πολλή αγάπη. 14 χρόνια φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχει και η καθημερινότητα. Όταν αγαπάς πραγματικά και σέβεσαι, και εκτιμάς, και θαυμάζεις, και επιμένεις, οπότε όλα αυτά στοιχεία είναι αυτά που σε κάνουν να είσαι μια γροθιά με τον άνθρωπό σου».

Ως προς το #MeToo, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως καιρός ήταν να βγουν στη φόρα οι κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Κάποιες καταγγελίες του #MeToo τις ξέραμε, λεπτομερώς δεν τα ξέραμε. Καιρός ήταν κάποια πράγματα να βγουν στην επιφάνεια. Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο. Τέτοιου τύπου, τόσο hardcore, όχι, όχι τόσο έντονο όσο στις καταγγελίες των συναδέλφων», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις