Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο» – Τι είπε για τον άγνωστο γάμο της

Μαρία Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο» – Τι είπε για τον άγνωστο γάμο της

Τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρία Σταματέρη φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη στα Μεσάνυχτα στον Alpha για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Τα “Μεσάνυχτα” φιλοξένησαν τη Μαρία Σταματέρη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό της από τον Σταμάτη Μαλέλη, τις καλές σχέσεις που διατηρούν μετά το διαζύγιο αλλά και για την απώλεια του μετέπειτα συντρόφου της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ιταλία. Μάλιστα, μιλά και για τη σχέση που διατηρεί στο παρόν και με την οποία δηλώνει πως είναι «πολύ καλά».

Η δημοφιλής δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον απρόσμενο χαμό του πρώην συντρόφου της από τροχαίο δυστύχημα.

Ένα γεγονός που την οδήγησε να κάνει ένα τατουάζ στο δάχτυλο της για να της θυμίζει, όπως έχει η ίδια προδώσει, τον άνθρωπο αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Μαρία Σταματέρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό ήταν πραγματικά σοκ.

Έγινε στην Ιταλία, Χριστούγεννα. Έφευγα εγώ παραμονή Χριστουγέννων. Δούλευα εδώ, στο STAR ήμουν και θα πήγαινα να κάνουμε Χριστούγεννα παρεϊτσα. Φτάνω στο αεροδρόμιο και δεν με περιμένει εκεί. Το παίρνω τηλέφωνο, τίποτα».

«Είναι μια πολύ περίεργη ιστορία. Είχε φύγει το προηγούμενο βράδυ στο τροχαίο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η δημοσιογράφος στη βραδινή εκπομπή του Alpha. «Αυτό είναι σοκ… Αυτός είναι χωρισμός».

Η Μαρία Σταματάρη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για τον άγνωστο γάμο express με Έλληνα που ζούσε στον Καναδά, μετά τη γνωριμία τους στη Λήμνο, και ο οποίος κράτησε μόλις έξι μήνες. Η προσπάθειά της να συνδυάσει γάμο και σχολείο και η αντίδραση των γονιών της.

«Πρέπει να υπάρξει σκληρή τιμωρία για τα άτομα που εκμεταλλεύονται τη θέση τους. Εγώ ήμουν προστατευμένη σε αυτόν τον χώρο λόγω του Σταμάτη», δηλώνει η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Σταματέρη αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για παρενοχλήσεις στον χώρο της υποκριτικής, στο κίνημα #MeToo, στις παρενοχλήσεις που συμβαίνουν και στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και στο “τείχος” προστασίας που είχε η ίδια λόγω του ότι ο σύζυγός της εργαζόταν στον ίδιο χώρο με εκείνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις